Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Profit First

8 mei 2018 @ 19:30 - 22:30

Profit-First

Ook zo zat om niet te weten hoe het met de financiën binnen je bedrijf zit?

Maak je volgens je boekhouder winst, maar zie je dat nooit in je portemonnee? Schuif jij voortdurend met geld om de facturen maar betaalt te krijgen en komt jouw salaris op de laatste plaats? Kom dan naar de lezing over Profit First van Femke Hogema. Er gaat een wereld voor je open!

Profit First is de leukste en meest praktische methode voor ondernemers om hun financiën te managen. Dankzij Profit First hoef je geen moeilijke financiële overzichten te analyseren. Je managet je financiën door naar je banksaldo te kijken! Dankzij Profit First maak je vanaf de eerste dag meer winst, lig je nooit ’s nachts over je financiën te piekeren en heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken in je bedrijf.

Femke Hogema gelooft ten diepste dat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt hebben, wanneer je zelf grip op cijfers hebt. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk en ze helpt daarmee ambitieuze ondernemers om daadwerkelijk zelf grip op cijfers te krijgen. Dankzij grip op cijfers sturen ondernemers hun onderneming met zelfvertrouwen naar succes en houden ze onder aan de streep meer over!

Van haar bestseller ‘Financiën voor zzp’ers’ zijn inmiddels ruim 10.000 exemplaren verkocht.

Ze is co-auteur van de Nederlandse editie van Profit First en oprichter van Profit First Nederland.

Een lezing van Femke is leuk en inspirerend, en belangrijker nog,zet je aan direct actie te nemen en winstgevender te worden!

Gegevens

Datum:
8 mei 2018
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Categorie:

Organisator

ZZPijl IJsselstein

Locatie

IJsselstaete
Industrieweg 31
IJsselstein, 3401 MA
+ Google Maps