Aside

Vooraankondiging bijeenkomst Meld Misdaad Anoniem IJsselstein

Wellicht hebt u al in de media vernomen dat de gemeenten Montfoort, Oudewater, Woerden en IJsselstein een campagne zijn gestart om meldingsbereidheid rondom drugscriminaliteit te vergroten. Daarvoor zijn we een samenwerking aangegaan met Meld Misdaad Anoniem.

Samen met de politie wil de gemeente IJsselstein in de laatste week van november een bijeenkomst organiseren over het onderwerp Meld Misdaad Anoniem.
In deze bijeenkomst zal ingegaan worden op het belang van melden (voor de aanpak van drugscriminaliteit), zal een projectleider van Meld Misdaad Anoniem ingaan op de mogelijkheden van anoniem melden, en zal besproken worden wat professionals in deze actie kunnen betekenen voor de aanpak van drugscriminaliteit.

Als professional en kenner van de lokale situatie denken wij dat u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het stimuleren van meldingen betreffende (drugs)criminaliteit.
Daarom wil ik u nu alvast informeren over deze campagne, en de voorgenomen bijeenkomst. Zodra wij een datumvoorstel voor deze bijeenkomst hebben, zal ik hier meer informatie over sturen.

Avast bedankt!

Thea van Bremen
Beleidsadviseur

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.