Aside

Symposium Krimpenerwaard Energiek – WaardZaam

Duurzaam doen, dat is het motto van WaardZaam! Een krachtig netwerk voor bedrijven die stappen zetten richting klimaatneutraal werken of al klimaatneutraal opereren en hun kennis delen om andere ondernemers versneld op weg te helpen. Een verzamelplaats voor initiatieven op het gebied van energie en duurzaamheid. Uit de praktijk en direct implementeerbaar, ‘win win’-situaties verzekerd.

Laat je bijpraten op diverse thema’s. Ga zelf in gesprek tijdens de verschillende interactieve ThemaCafО’s. Laat je inspireren door keynote spreker Ruud Koornstra, duurzaam ondernemer van het eerste uur en dit jaar geïnstalleerd als eerste Energiecommissaris van Nederland. Ruud Koornstra is onze nationale  aanjager om de transitie van fossiel naar schoon te versnellen.
Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen en bedrijven te helpen, door krachten te bundelen op lokaal en regionaal niveau. Alle reden dus om je aan te melden voor dit WaardZaam symposium.

Programma:

  • 15:00 Inloop
  • 15:45 Opening & inleiding Energiek Krimpenerwaard: Waarom en hoe?
  • 17:00 ThemaCafé sessies o.a. over hoe energie te besparen, zelf energie opwekken, de financiering van duurzame initiatieven, duurzame mobiliteit, duurzaam (ver)bouwen, duurzaam inkopen en bedrijventerreinen Energie Positief.
  • 18:00 Key-note: Ruud Koornstra
  • 18:45 Netwerk buffet
  • 20:00 Afsluiting

Wie komen hier?

Alle organisaties uit regio Krimpenerwaard en aangrenzend met een focus op, of interesse in duurzaamheid.

Kosten deelname: € 65,00 (plus administratiekosten) Er zijn nog mogelijkheden om uw organisatie onder de aandacht te brengen, o.a. op de Duurzame Marktplaats. Schrijf je hier in!

Meer weten?

www.WaardZaam.nl / info@WaardZaam.nl

Ken je ondernemers die ook voor duurzaam (willen) gaan, stuur deze uitnodiging door voor een sterk duurzaam netwerk in de Krimpenerwaard!

Tijd: 2 november van 15:00 tot 20.00 uur
Locatie: C.S.G. Willem de Zwijger
Kamerlingh Onnesdreef 4, 2871 JN Schoonhoven

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.