Laden Evenementen

Wat is MapsTell®?

MapsTell® is een leuke, speelse, manier om de gedragsvoorkeuren van mensen, teams en zelfs organisaties op de kaart te zetten. Letterlijk op de landkaart. Door het invullen van een online vragenlijst (20-25 minuten tijdsinvestering) kunnen de deelnemers hun persoonlijke gedrags- en communicatiestijl ontdekken. Die is prachtig in kaart gebracht via associatieve cartografie die de deelnemers in staat stelt te reizen naar andere gedragsstijlen. Het geeft ze meer inzicht in hun eigen gedrag en begrip voor het gedrag van anderen. Hiermee kunnen mensen hun onafhankelijkheid vergroten en ook de mogelijkheden om zich met anderen te verbinden. Dit leidt tot betere samenwerking en meer invloed. De onderliggende methodologie is die van DISC.

In de workshop ontvangen de deelnemers inzicht in de onderliggende theorie en praktische handvatten om hun eigen gedrag te erkennen, gedrag bij anderen te herkennen en de wereld van verschil te verkennen. Een mix van theorie en praktische toepasbaarheid en vooral erg geschikt als kennismaking om te ervaren hoe dit voor communicatie en samenwerking, zakelijk én privé, toegevoegde waarde kan hebben.

Meer informatie over MapsTell® is te vinden op hun website en LinkedIn:

https://www.mapstell.com/nl

https://www.linkedin.com/company/mapstellbenelux/

Na de workshop hebben de deelnemers meer inzicht in hun eigen voorkeursgedrag. Snappen zij het gedrag van anderen beter, en weten ze hier beter mee om te gaan. Deelnemers krijgen hun persoonlijke landkaart, hun PersonalMap, tijdens de workshop. Die wordt als startpunt voor een verkenning gebruikt.

Een eigen bijdrage deelnemers van € 20 per persoon.