Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zet jezelf op de kaart, begrijp jezelf en anderen beter.

MapsTell® is een leuke, speelse, manier om de gedragsvoorkeuren van mensen, teams en organisaties op de kaart te zetten. Letterlijk op de landkaart. Door het invullen van een online vragenlijst (20-25 minuten) ontdek je je persoonlijke gedrags- en communicatiestijl. Die is prachtig in kaart gebracht via associatieve cartografie. Zo kun je op reis gaan naar gebieden waar je niet thuis bent en andere gedragsstijlen beleven. MapsTell geeft je meer inzicht in je eigen gedrag en begrip voor het gedrag van collega’s, klanten, samenwerkingspartners. Benut je kansen om je beter met anderen te verbinden. Daardoor verbetert jullie samenwerking en krijg je meer grip en invloed.

MapsTell werkt ook met de kleuren rood, groen, geel en blauw. Misschien ken je deze kleuren van DISC. MapsTell heeft daar een aansprekende laag bovenop gebouwd.

Als je deelneemt aan de workshop, dan krijg je je persoonlijke landkaart, je PersonalMap, tijdens de workshop. Die gebruiken we als startpunt om je eigen gedrag te erkennen, gedrag bij anderen te herkennen en de wereld van verschil te verkennen. Stukjes theorie en praktijk worden afgewisseld. Dat levert je waardevolle inzichten op waarmee je je voordeel kunt doen in de omgang met anderen – denk vooral aan betere communicatie en samenwerking.

Minimaal aantal deelnemers: 6
Maximaal aantal deelnemers: 12

Meer informatie over MapsTell® is te vinden op hun website en LinkedIn:

https://www.mapstell.com/nl

https://www.linkedin.com/company/mapstellbenelux/