Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsborrel 2019

15 januari @ 19:30 - 22:00

Dinsdag 15 januari 2019 lijkt het ons, van ZZPijl, erg leuk om samen met jullie een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. We gaan dat doen bij ‘Wijnkoperij Huub Oostendorp’ in Schoonhoven. Een wijnwinkel met proeflokaal waar we uitleg krijgen over, en kunnen genieten van, diverse wijnen en heerlijke hapjes die geserveerd worden.

In het oude centrum van Schoonhoven staan panden van meer dan 300 jaar oud. In één van deze historische panden huist Wijnkoperij Huub Oostendorp. Sinds 1882 bevindt zich hier een slijterij, wijnhandel, waar sinds 1982 Huub Oostendorp de trotse bezitter van is. Het is zo’n zaak, waar je een fles nog even de juiste lichtval moet laten vangen om het etiket goed te kunnen lezen. In deze oude doch moderne wijnwinkel vindt u zo’n duizend soorten wijn. Er liggen onbekende, luxe maar ook vele populaire wijnen in een aantrekkelijke prijsklasse.

Huub: “De meeste wijnen komen direct van de boer naar de wijnkoperij. Ook hebben we een ruim assortiment versterkte wijn en gedistilleerd. Voor de liefhebber is er een ruime sortering port en whisky. In de sfeervolle winkel kunt u de wijnen proeven. Tevens verzorgen we relatiegeschenken voor bedrijven en leveren we wijnen aan diverse restaurants in de regio. Een bezoek aan deze stijlvolle zaak is beslist de moeite waard!”

Uiteraard is er voldoende tijd om te netwerken en elkaar te enthousiasmeren met je plannen voor het nieuwe jaar.

Kosten voor niet-leden €10,-

Gegevens

Datum:
15 januari
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Wijnkoperij Huub Oostendorp
Albrecht Beijlinggracht 44
Schoonhoven, 2871 SC
+ Google Maps