Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandelen met ezeltjes

26 juni 2019 @ 19:00 - 22:30

Woensdag 5 juni en donderdag 13 juni zijn afgelast i.v.m. kans op onweer en gaan we nu woensdag 26 juni wat bijzonders doen: wandelen met ezeltjes en kennismaken met paardencoaching op een bijzonder mooi plekje in het Groene Hart.

Ons lid Mia Euwes van Ostara-coaching coacht in het dagelijks leven volwassen, kinderen en teams met behulp van paarden en honden. Ze heeft een mooie locatie in Reeuwijk waar je even tot jezelf kan komen in samenwerking met de paarden en ezels.

De avond starten we met koffie. Dan volgt een groepsopdracht met de aanwezige paarden. Mia deelt deze avond haar bijzondere ervaringen met het paardencoachen.

Daarna gaan we wandelen waarbij de ezels ons gezelschap zullen houden.  Halverwege doen we een gezellige borrel op de dijk en daarna lopen we weer terug. Voldoende tijd dus om te netwerken en bij te praten met je collega’s bij ZZPijl.

De ezels komen van Stichting Ezelsociëteit uit Zeist. Deze stichting vangt verwaarloosde ezels op en zoekt voor hen een goed tehuis. Dit doen ze zonder subsidies.  De stichting financiert de opvang vanuit giften. Mia zal daarom met de pet rondgaan voor een vrijwillige bijdrage voor de Ezelsociëteit uit Zeist.

Het adres is ‘s Gravekoopsedijk 2 in Reeuwijk. De beste manier om er te komen momenteel is via Hekendorp, in verband met een wegopbreking.

Er is plek voor maximaal 20 personen.

Deelname is gratis, maar Mia vraagt een vrijwillige bijdrage voor de ezelopvang in Zeist.

Kijk voor meer info over Mia op: www.ostara-coaching.com.

Gegevens

Datum:
26 juni 2019
Tijd:
19:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

‘s Gravekoopsedijk 2
‘s Gravekoopsedijk 2
Reeuwijk,
+ Google Maps