Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zacht werken voor drukke professionals

11 februari 2019 @ 20:00 - 22:30

Zacht-werken-voor-drukke-professionals

Tijdens de lezing ‘Zacht werken’ op maandag 11 februari leer je hoe je nooit meer hoeft te rennen en te haasten, omdat je leert hoe je omgaat met tijd. Zo krijg je alle tijd. Altijd. Daarnaast reken je af met de zombie in jezelf en wordt je een creatieve bouwer. Je leert stap voor stap hoe je jouw dromen kan waarmaken. Ook ontdek je wanneer je kijkt met de bril van schaarste en wat je moet doen om overvloed te zien en ervaren. De lezing wordt verzorgd door dr. ir. Ellen de Lange-Ros. 

Over dr. ir. Ellen de Lange-Ros
Ellen helpt professionals om sneller te groeien met zacht werken. Ze ontdekte als game-journalist zelf al vroeg de voordelen van sociale media en online marketing en paste die succesvol toe in haar eigen bedrijf. Daarover schreef ze het boek Een zaak van fans. Toen ze zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze haar tweede boek, over tijd maken en zacht werken.

Ellen werkt met zzp-ers en ondernemers, maar werkte ook voor grote organisaties als KPN, TNT Post, Bosch-Siemens, Fujitsu en vele anderen.

Gegevens

Datum:
11 februari 2019
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Het Kruispunt
Touwlaan 36
IJsselstein, 3401 CB
+ Google Maps