ZZPIJL wil ook tijdens de Coronacrisis hulp bieden aan zijn leden en andere ondernemers.

Voor ondernemers in de regio Krimpenerwaard en Lopikerwaard is er vanaf nu de Eerstehulp-Desk voor ondernemers met vragen rondom corona. Ondernemerswinkel De Oude Apotheek in Schoonhoven is deze week gestart met deze ondernemersdesk. Ondernemers/zzp’ers uit de Krimpener- en Lopikerwaard kunnen er terecht met vragen of gewoon een praatje. 

Samen staan we sterk!

“Op onze website kunnen belangstellenden terecht met alle vragen die ze op dit moment hebben rondom ondernemen ten tijde van het coronavirus”, licht Lia Steeman namens het team achter de eerstehulp-desk toe. “Wij zorgen ervoor dat ons netwerk van deskundige collega-ondernemers de vragen gaan beantwoorden. Samen sparren, in contact blijven en naar mogelijkheden zoeken in deze nieuwe werkelijkheid. Want voorlopig is het coronavirus here to stay, helaas…”

Direct naar: deoudeapotheek.com

VAN ZZP NEDERLAND:

Nieuws: Steunmaatregelen zelfstandigen coronacrisis

Let op: woensdag 25 maart is er een Kamerdebat over de precieze inhoud van de steunmaatregelen. Vrijdag 27 maart, verwachten wij de definitieve maatregelen op deze pagina te hebben staan.

Stichting ZZP Nederland heeft 16 maart jl. in een brandbrief (pdf) voor een noodvoorziening gepleit ten behoeve van zelfstandige ondernemers, die financieel getroffen worden als gevolg van de coronacrisis. Het kabinet heeft veel van het voorstel van ZZP Nederland overgenomen.

LEES VERDER OP DE SITE VAN ZZP NEDERLAND >>