Meer doen in minder tijd

Op 27 oktober heeft Micky van Houten voor de drukke ZZP’er weer eens de puntjes op de i gezet.

Want wie komt er nu niet een flink aantal uur tekort in de dag? Wie is niet ‘s-avonds in het hoofd nog druk met zaken die zijn blijven liggen en waarvan je maar hoopt dat ze niet ook je nachtrust verstoren. Om over die bomvolle mailbox maar te zwijgen met teveel ongelezen emails waar je toch echt iets mee moet!
En hoe staat het met jouw werk-privébalans? Kom je nog toe aan een volledige dag ontspanning?

Als hedendaags professional kun je veel voordeel halen uit een goede organisatie, voor overzicht en meer productiviteit. In de workshop ‘Organiseren’ kwamen een flink aantal tips, inzichten, methodes en technieken aan bod. Denk na over alle rollen die je vervult in het leven, in het werk en je privéleven? Moet je altijd bereikbaar zijn, staat je mailbox de hele dag te rinkelen en ben je gemakkelijk afgeleid? Of zul je je omgeving/collega’s moeten ‘opvoeden’ en beslis je dat je blokken hanteert in de dag? Tijdblokken waarin je bereikbaar bent, zodat je de overige tijd geconcentreerd kunt werken. En plan je ook vrije tijd in? Doe je dit niet, dan is er altijd wel een reden waarom je geen tijd hebt om te gaan wandelen of  sporten!

Belangrijk aspect in hoe je het organiseert voor jezelf, is dat er niet 1 zaligmakende methode is. Ga op zoek naar wat voor jou werkt en pas dit consequent toe! De een is gebaat bij to-do-lijstjes en een opgeruimd bureau, terwijl de ander prima functioneert met een geregisseerde chaos, juist op het bureau. Belangrijkste is focus, balans en rust.

Nieuwsgierig wat Micky voor jou kan betekenen?

www.mickyvanhouten.nl
Professional Organizer | Virtual Assistant