‘Ontmoeten, verbinden, inspireren en vertegenwoordigen’

  • Clara Nieuwenhuis – Voorzitter (06 – 4511 2939)
  • Lia Steeman – Secretaris
  • Edwin de Wit – Penningmeester

Het bestuur houdt zich bezig met verschillende zaken binnen de vereniging. Naast de jaarlijkse en maandelijkse taken, financien en ledenadministratie nemen leden van het bestuur deel aan de evenementencommissie en de communicatiecommissie.

Daarnaast onderhouden zij contact met de Gemeenten , ondernemers verenigingen in de regio en diverse organisaties op het gebied van lokale, regionale en landelijke belangbehartiging.

Er zijn regelmatig bijeenkomsten voor bestuurders van verenigingen, bijvoorbeeld bij de KvK en Utrechtse Waarden. Zij nemen deel aan het Economisch Platform . Hier spreken lokale ondernemers met de wethouder van economische zaken, en vertegenwoordigen wij de stem van de ZZP-ers.

Meld je aan als lid
Voor €85,- per jaar ben je lid van ZZPijl en krijg je de nieuwsbrief, de uitnodigingen voor alle evenementen en de aanbiedingen van collega-ZZPijlers.

Nieuwsgierig geworden? Word ook lid!

Over ZZPijl

ZZPijl is de vereniging voor zelfstandig ondernemers in de regio IJsselstein, Lopik en Krimpenerwaard.

ZZPijl organiseert

Jaarlijks organiseert ZZPijl bijeenkomsten met een interessant thema en borrels om van elkaar te leren en elkaar te ontmoeten. Achter de schermen zit ZZPijl in het Economisch Platform van zowel IJsselstein, Lopik als Krimpenerwaard en werken we veel samen met andere organisaties in de regio.

Word lid van ZZPijl, en:

  • ontmoet interessante collega-ondernemers;
  • kom naar gezellige, leerzame bijeenkomsten;
  • bepaal mee waar de evenementen en bijeenkomsten over gaan;
  • groei zelf als ondernemer;
  • denk mee met andere ondernemers, waarbij ook voor jou verrassende nieuwe ideeën vrij komen en nieuwe business ontstaat;
  • krijg als eenpitter een stem in belangrijke ontwikkelingen in je gemeenschap

Wat levert ZZPijl je nog meer op?

Leden van ZZPijl zijn automatisch ook lid van ZZP Nederland, de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel in Nederland.

Wat zijn de voordelen voor u van ZZP Nederland? (https://www.zzp-nederland.nl )

ZZP Nederland helpt u op weg en ondersteunt u met raad en daad. Met een team van 19 mensen adviseren zij ruim 40.000 zelfstandigen op het gebied van juridische zaken, administratie, belastingen, verzekeringen, incassohulp, marketing en tal van andere zaken waar ondernemers mee te maken hebben. Vele juridische documenten zijn gratis beschikbaar zoals leveringsvoorwaarden, modelcontracten, debiteurenbeleid en incasso etc.

Ga voor alle ZZP Nederland voordelen naar: https://www.zzp-nederland.nl/ledenvoordelen

Daarnaast beschikt ZZP Nederland ook over een uitgebreide Kennisbank en kunt u er een Hypotheek afsluiten of een van de vele verzekeringen waar u mee te maken hebt.

Doe er je voordeel mee!