Gevestigd te: Jaarsveld, Lopik
Website: www.margrietdegreef.nl

Margriet de Greef

Wie is je doelgroep?
Mensen in conflictsituaties. En stellen die gaan scheiden.

Omschrijving:
Als professionele bemiddelaar (MfN-registermediator) en gecertificeerd vertrouwenspersoon help ik mensen die in uiteenlopende conflicten zijn verwikkeld om de onenigheid op te lossen, en daarnaast begeleid ik als familiemediator stellen die gaan scheiden; dan help ik bij het opstellen van het ouderschapsplan, het echtscheidingsconvenant en de alimentatieberekening.

Wanneer vraag je als ZZPijl lid mij om hulp en/of inzet van mijn dienst?
Wanneer je in een conflictsituatie zit, die je graag wilt oplossen.

Als je opnieuw zou kunnen beginnen aan je loopbaan welk beroep zou je dan nu kiezen?
In mijn carrière ben ik regelmatig een nieuwe loopbaan begonnen en ik heb steeds nieuwe beroepen erbij geleerd. Als ik opnieuw moest beginnen, zou dat vast weer zo gaan.

Waar word je blij van en waar heb je een je een hekel aan?

Nieuwsgierig geworden? Word ook lid!