Gevestigd te: Schoonhoven
Website:  www.zilvervink.nl

Marjolein Vink

Zilvervink Communicatieadvies

Wie is je doelgroep:    
Ondernemers, organisaties, bedrijven, stichtingen… Kortom, iedereen die hulp kan gebruiken bij zijn in- of externe communicatie.

Omschrijving:             
Zilvervink helpt organisaties en ondernemers te communiceren met een heldere en geloofwaardige boodschap die blijft hangen.

Wanneer vraag je als ZZPijl lid mij om hulp en/of inzet van mijn dienst?
Heb je iets te vertellen? Wil je wat verkopen? Klanten werven? Hoe pak je dat aan? Bel of mail me dan. Ik denk met je mee en geef praktisch advies waarmee je verder kunt. Ook kan ik het voor je uitwerken tot passende communicatiemiddelen en de bijbehorende teksten voor je schrijven. Daarbij geloof ik in oprecht communiceren. Alleen als je boodschap daadwerkelijk past bij wie je bent, kom je geloofwaardig over. Een absolute voorwaarde om je doel te bereiken. Is effectief communiceren een uitdaging voor je? Zet er een Vink op!

Als je opnieuw zou kunnen beginnen aan je loopbaan welk beroep zou je dan kiezen?
Ik kan prima mijn ei kwijt in wat ik nu doe en wie ik nu ben. Dus waarom zou ik een andere keuze maken?

Waar word je blij van en waar heb je een je een hekel aan?

Ik word minder blij van bureaucratie en besluiteloosheid en daarmee dus weinig voortuitgang.

Nieuwsgierig geworden? Word ook lid!