Gevestigd te: IJsselstein
Website: opburo.nl

Annemiek de Graauw

Annemiek de Graauw

Op buro – (Flex)werkplekken

Wie is je doelgroep:
ZZP’ers, freelancers en thuiswerkers.

Omschrijving:
Op Buro is een werkplek in de inspirerende omgeving van de binnenstad van IJsselstein. Een plek waar serieus gewerkt wordt, maar waar soms ook vreselijk gelachen wordt. Ideaal voor de freelancer en zzp’er die meters wil maken, omringt wil worden met gelijkgestemden en zo af en toe ideeën wil uitwisselen. Op Buro is dé plek om elkaar te ontmoeten.

Wanneer vraag je als ZZPijl lid mij om hulp en/of inzet van mijn dienst?
Collega’s kunnen bij Op Buro terecht voor een fijne werkplek om met focus aan de slag te kunnen met hun eigen onderneming. De aanwezigheid van collega’s met kennis, ervaring en enthousiasme brengt elkaar verder. Verder kunnen collega’s bij mij aankloppen voor de technische aspecten van Facebook advertentiebeheer en creatieve uitingen om zichtbaarheid te vergroten.

Waar ben jij “altijd” naar op zoek en waarmee kunnen je medeleden jou mee helpen?
Een stukje (vrouwelijk) leiderschap en persoonlijke ontwikkeling heeft mijn interesse.

Als je opnieuw zou kunnen beginnen aan je loopbaan welk beroep zou je dan kiezen?
Dan zou ik met een foodtruck rondreizen.

Waar word je blij van en waar heb je een je een hekel aan?
Ik word blij van lekker eten en mijn oppashond. De vrijheid van zelfstandig ondernemen geeft mij de ruimte om daar dan ook regelmatig van te genieten. Ik heb een hekel aan een overvolle agenda.

Nieuwsgierig geworden? Word ook lid!